Svůj účet a všechna související data můžete smazat přímo v aplikaci:
Otevřete iCius v telefonu
Klepněte na Nastavení (ikona ozubeného kola)
Přihlaste se ke svému účtu (pokud jste tak ještě neučinili)
Klepněte dole na Smazat účet
Potvrďte smazání
Smazání je okamžité a trvalé. Všechny profily, léky a historie budou vymazány.
Smazání konkrétních dat bez smazání účtu
Konkrétní data můžete smazat i bez smazání celého účtu:
Léky: otevřete lék, klepněte na Upravit a poté na Smazat
Profily/osoby: otevřete Nastavení → Profily, podržte prst na profilu a klepněte na Smazat
Historie dávek: smazáním léku se odstraní i jeho záznamy v historii
Tato smazání jsou okamžitá. Pokud už nemáte přístup k aplikaci a chcete smazat konkrétní data (nikoli celý účet), napište nám na iciusdev@gmail.com s popisem, co má být smazáno; potvrdíme to a dokončíme do 30 dnů.
Nemůžete se už do aplikace přihlásit? Napište nám na iciusdev@gmail.com z e-mailové adresy spojené s vaším účtem a požádejte o jeho smazání. Potvrdíme to a smazání dokončíme do 30 dnů.