Svoj račun i sve povezane podatke možete izbrisati izravno u aplikaciji:
Otvorite iCius na svom telefonu
Dodirnite Postavke (ikona zupčanika)
Prijavite se na svoj račun (ako to već niste učinili)
Dodirnite Izbriši račun pri dnu
Potvrdite brisanje
Brisanje je trenutačno i trajno. Svi profili, lijekovi i povijest bit će izbrisani.
Brisanje pojedinih podataka bez brisanja računa
Također možete izbrisati pojedinačne podatke bez brisanja cijelog računa:
Lijekovi: otvorite lijek, dodirnite Uredi, a zatim Izbriši
Profili/osobe: otvorite Postavke → Profili, dugo pritisnite profil, a zatim Izbriši
Povijest doza: brisanjem lijeka također se uklanjaju njegovi zapisi povijesti
Ta su brisanja trenutačna. Ako više nemate pristup aplikaciji i želite da se izbrišu određeni podaci (a ne cijeli račun), pošaljite nam e-poštu na iciusdev@gmail.com s opisom onoga što treba izbrisati; potvrdit ćemo i dovršiti to u roku od 30 dana.
Više nemate pristup aplikaciji? Pošaljite nam e-poštu na
iciusdev@gmail.com s adrese
povezane s vašim računom i zatražite brisanje. Potvrdit ćemo i dovršiti
brisanje u roku od 30 dana.