Ви можете видалити свій акаунт і всі пов'язані дані прямо в застосунку:
Відкрийте iCius на телефоні
Натисніть Налаштування (значок шестерні)
Увійдіть у свій акаунт (якщо ще не увійшли)
Натисніть Видалити акаунт внизу екрана
Підтвердьте видалення
Видалення відбувається негайно та безповоротно. Усі профілі, ліки та історія будуть стерті.
Видалення окремих даних без видалення облікового запису
Ви також можете видалити окремі дані, не видаляючи весь обліковий запис:
Ліки: відкрийте ліки, натисніть «Редагувати», потім «Видалити»
Профілі/люди: відкрийте «Налаштування» → «Профілі», утримуйте профіль і натисніть «Видалити»
Історія прийому: видалення ліків також видаляє їхню історію
Таке видалення відбувається негайно. Якщо у вас більше немає доступу до застосунку та ви хочете видалити конкретні дані (а не весь обліковий запис), напишіть нам на iciusdev@gmail.com, вказавши, що потрібно видалити; ми підтвердимо та виконаємо це протягом 30 днів.
Більше немає доступу до застосунку? Напишіть нам на iciusdev@gmail.com з адреси, пов'язаної з вашим акаунтом, і попросіть видалити його. Ми підтвердимо та завершимо видалення протягом 30 днів.