Voit poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot suoraan sovelluksessa:
Avaa iCius puhelimessasi
Napauta Asetukset (hammasrataskuvake)
Kirjaudu tilillesi (jos et ole vielä kirjautunut)
Napauta Poista tili näkymän alareunassa
Vahvista poistaminen
Poistaminen on välitöntä ja pysyvää. Kaikki profiilit, lääkkeet ja historia poistetaan.
Tiettyjen tietojen poistaminen tiliä poistamatta
Voit myös poistaa yksittäisiä tietoja poistamatta koko tiliä:
Lääkkeet: avaa lääke, napauta Muokkaa ja sitten Poista
Profiilit/henkilöt: avaa Asetukset → Profiilit, paina profiilia pitkään ja napauta sitten Poista
Annoshistoria: lääkkeen poistaminen poistaa myös sen historiamerkinnät
Nämä poistot tapahtuvat välittömästi. Jos sinulla ei ole enää pääsyä sovellukseen ja haluat, että tietyt tiedot (koko tilin sijaan) poistetaan, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen iciusdev@gmail.com ja kuvaile, mitä pitäisi poistaa; vahvistamme ja toteutamme sen 30 päivän kuluessa.
Etkö pääse enää sovellukseen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen
iciusdev@gmail.com tiliisi
liitetystä sähköpostiosoitteesta ja pyydä meitä poistamaan se. Vahvistamme ja toteutamme
poistamisen 30 päivän kuluessa.