Je kunt je account en alle bijbehorende gegevens direct in de app verwijderen:
Open iCius op je telefoon
Tik op Instellingen (tandwielicoon)
Log in op je account (als je dat nog niet hebt gedaan)
Tik onderaan op Account verwijderen
Bevestig het verwijderen
Verwijderen is direct en permanent. Alle profielen, medicatie en geschiedenis worden gewist.
Specifieke gegevens verwijderen zonder uw account te verwijderen
U kunt ook specifieke informatie verwijderen zonder het hele account te verwijderen:
Medicijnen: open een medicijn, tik op Bewerken en vervolgens op Verwijderen
Profielen/personen: open Instellingen → Profielen, houd een profiel ingedrukt en tik op Verwijderen
Doseringsgeschiedenis: het verwijderen van een medicijn verwijdert ook de bijbehorende geschiedenis
Deze verwijderingen zijn direct. Als u geen toegang meer hebt tot de app en specifieke gegevens (in plaats van het hele account) wilt laten verwijderen, e-mail ons dan op iciusdev@gmail.com met een omschrijving van wat verwijderd moet worden; we bevestigen en voltooien dit binnen 30 dagen.
Heb je geen toegang meer tot de app? Mail ons op iciusdev@gmail.com vanaf het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld en vraag om verwijdering. We bevestigen en ronden de verwijdering binnen 30 dagen af.