Du kan slette kontoen din og alle tilhørende data direkte i appen:
Åpne iCius på telefonen din
Trykk på Innstillinger (tannhjulikonet)
Logg inn på kontoen din (hvis du ikke allerede har gjort det)
Trykk på Slett konto nederst
Bekreft slettingen
Slettingen er umiddelbar og permanent. Alle profiler, medisiner og historikk vil bli slettet.
Slette spesifikke data uten å slette kontoen din
Du kan også slette enkelte data uten å slette hele kontoen:
Medisiner: åpne en medisin, trykk på Rediger og deretter Slett
Profiler/personer: åpne Innstillinger → Profiler, trykk lenge på en profil og trykk deretter Slett
Dosehistorikk: når du sletter en medisin, fjernes også historikkoppføringene for den
Disse slettingene skjer umiddelbart. Hvis du ikke lenger har tilgang til appen og ønsker at spesifikke data (i stedet for hele kontoen) skal fjernes, send oss en e-post til iciusdev@gmail.com og beskriv hva som skal slettes; vi bekrefter og fullfører det innen 30 dager.
Har du ikke lenger tilgang til appen? Send oss en e-post til
iciusdev@gmail.com fra adressen
som er koblet til kontoen din, og be oss slette den. Vi bekrefter og fullfører
slettingen innen 30 dager.