Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο iCius

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και όλα τα σχετικά δεδομένα απευθείας μέσα από την εφαρμογή:

  1. Ανοίξτε το iCius στο τηλέφωνό σας
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού)
  3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει)
  4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος
  5. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή

Η διαγραφή είναι άμεση και οριστική. Όλα τα προφίλ, τα φάρμακα και το ιστορικό θα διαγραφούν.

Διαγραφή συγκεκριμένων δεδομένων χωρίς διαγραφή του λογαριασμού σας

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε μεμονωμένα δεδομένα χωρίς να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας:

Αυτές οι διαγραφές είναι άμεσες. Αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή και θέλετε να αφαιρεθούν συγκεκριμένα δεδομένα (αντί για ολόκληρο τον λογαριασμό), στείλτε μας email στο iciusdev@gmail.com περιγράφοντας τι θέλετε να διαγραφεί· θα επιβεβαιώσουμε και θα το ολοκληρώσουμε εντός 30 ημερών.

Δεν έχετε πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή; Στείλτε μας email στο iciusdev@gmail.com από τη διεύθυνση που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας και ζητήστε μας να τον διαγράψουμε. Θα επιβεβαιώσουμε και θα ολοκληρώσουμε τη διαγραφή εντός 30 ημερών.

Ερωτήσεις; iciusdev@gmail.com

Αυτή η σελίδα είναι μετάφραση που παρέχεται για διευκόλυνση. Σε περίπτωση αντίφασης ή απόκλισης, υπερισχύει η αγγλική έκδοση.