Fiókodat és minden hozzá kapcsolódó adatot közvetlenül az alkalmazásban törölhetsz:
Nyisd meg az iCiust a telefonodon
Koppints a Beállítások elemre (fogaskerék ikon)
Jelentkezz be a fiókodba (ha még nem tetted meg)
Koppints a lap alján a Fiók törlése gombra
Erősítsd meg a törlést
A törlés azonnali és végleges. Minden profil, gyógyszer és előzmény törlődik.
Bizonyos adatok törlése a fiók törlése nélkül
A teljes fiók törlése nélkül is törölhetsz egyes adatokat:
Gyógyszerek: nyiss meg egy gyógyszert, koppints a Szerkesztés, majd a Törlés gombra
Profilok/személyek: nyisd meg a Beállítások → Profilok menüt, tartsd lenyomva a profilt, majd koppints a Törlés gombra
Bevételi előzmények: egy gyógyszer törlésekor annak előzménybejegyzései is törlődnek
Ezek a törlések azonnal megtörténnek. Ha már nem éred el az alkalmazást, és bizonyos adatok (nem a teljes fiók) törlését szeretnéd, írj nekünk az iciusdev@gmail.com címre, és írd le, mit szeretnél töröltetni; 30 napon belül visszaigazoljuk és elvégezzük.
Már nem éred el az alkalmazást? Írj nekünk az iciusdev@gmail.com címre a fiókodhoz tartozó e-mail-címről, és kérd a törlést. 30 napon belül visszaigazoljuk és elvégezzük a törlést.